,

Τεχνολογική συνεργασία Volvo και Google


Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Δύο μεγάλες εταιρείες, η Volvo και η Google θα συνεργαστούν στο πεδίο της συνδεσιμότητας: Συγκεκριμένα, η Volvo Cars ανακοίνωσε ότι προχωρά σε στενή συνεργασία με την Google για να αναπτύξει την επόμενη γενιά του βραβευμένου συστήματος ψυχαγωγίας και πληροφόρησης. Το νέο σύστημα θα είναι σε πλατφόρμα Android και θα συνδεσιμότητα και πρόσβαση σε πλήρη σειρά εφαρμογών και υπηρεσιών.

«Η συνεργασία με την Google αντιπροσωπεύει για εμάς ένα σημαντικό στρατηγικό βήμα. Η πλατφόρμα και οι υπηρεσίες της Google θα εμπλουτίσουν την εμπειρία του χρήστη, δίνοντας περισσότερες επιλογές προσωποποίησης, ενώ το Android θα προσφέρει αυξημένη ευελιξία όσον αφορά τις δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης», δήλωσε ο Χένρικ Γκριν, Ανώτερος Αντιπρόεδρος Έρευνας και Εξέλιξης της Volvo Cars.

Όπως αναφέρει η Volvo, η έλευση του Android δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε εκατοντάδες δημοφιλών εφαρμογών και την καλύτερη εμπειρία ενσωμάτωσης σε αυτό το ευρύ διασυνδεδεμένο περιβάλλον.

Η Volvo συνεργάζεται με την Google και σε ακόμη ένα πεδίο: την αναβάθμιση των τελευταίων μοντέλων Volvo με την προσθήκη του Google Local Search, μιας εφαρμογής που βασίζεται στη γεωγραφική θέση. Η εν λόγω υπηρεσία θα διατεθεί στους πελάτες μέσω αναβάθμισης του συστήματος SensusNavigation.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.