,

Μονοθέσιο της Formula E τα βάζει με ένα cheetah


Ως τη Νότια Αφρική χρειάστηκε να ταξιδέψει ένα ηλεκτροκίνητο μονοθέσιο της Formula E με σκοπό να αναμετρηθεί με το ταχύτερο αιλουροειδές του πλανήτη. Ο λόγος για την Spark-Renault SRT_01E του Jean-Eric Vergne και το cheetah, η άτυπη μάχη των οποίων ολοκληρώθηκε χωρίς ουσιαστικό νικητή. Τόσο τα μονοθέσια της Formula E όσο και ο γατόπαρδος έχουν τη δυνατότητα να επιταχύνουν από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε περίπου 3 δευτερόλεπτα. Φυσικά το αμιγώς ηλεκτροκίνητο μονοθέσιο μπορεί με χαρακτηριστική ευκολία να υπερβεί τη συγκεκριμένη ταχύτητα σε αντίθεση με τον γατόπαρδο που δεν αναπτύσσει ταχύτητα μεγαλύτερη των 115 χλμ./ώρα. Σκοπός αυτής της απροσδόκητης αναμέτρησης, πέρα από τη δημιουργία ενός εντυπωσιακού video, ήταν η ευαισθητοποίηση του κοινού για τα είδη που απειλούνται από την κλιματική αλλαγή, μεταξύ των οποίων και το συμπαθές cheetah.
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Ως τη Νότια Αφρική χρειάστηκε να ταξιδέψει ένα ηλεκτροκίνητο μονοθέσιο της Formula E με σκοπό να αναμετρηθεί με το ταχύτερο αιλουροειδές του πλανήτη.

Ο λόγος για την Spark-Renault SRT_01E του Jean-Eric Vergne και το cheetah, η άτυπη μάχη των οποίων ολοκληρώθηκε χωρίς ουσιαστικό νικητή.

Τόσο τα μονοθέσια της Formula E όσο και ο γατόπαρδος έχουν τη δυνατότητα να επιταχύνουν από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε περίπου 3 δευτερόλεπτα.

Φυσικά το αμιγώς ηλεκτροκίνητο μονοθέσιο μπορεί με χαρακτηριστική ευκολία να υπερβεί τη συγκεκριμένη ταχύτητα σε αντίθεση με τον γατόπαρδο που δεν αναπτύσσει ταχύτητα μεγαλύτερη των 115 χλμ./ώρα.

Σκοπός αυτής της απροσδόκητης αναμέτρησης, πέρα από τη δημιουργία ενός εντυπωσιακού video, ήταν η ευαισθητοποίηση του κοινού για τα είδη που απειλούνται από την κλιματική αλλαγή, μεταξύ των οποίων και το συμπαθές cheetah.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.