,

Τα ελληνικά βιντεοπαιχνίδια έκλεψαν τις εντυπώσεις στο Παρίσι


Τα ελληνικά βιντεοπαιχνίδια έκλεψαν τις εντυπώσεις στο Παρίσι
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Τα ελληνικά βιντεοπαιχνίδια προσέλκυσαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών στη διεθνή έκθεση «Game Connection Europe 201» -μια από τις μεγαλύτερες διεθνείς συναντήσεις του κλάδου- η οποία πραγματοποιήθηκε στις αρχές Νοεμβρίου, στον εκθεσιακό χώρο Paris Expo Porte de Versailles στο Παρίσι.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το gi-Cluster, το ελληνικό Gold-Labeled Cluster στον τομέα των Ψυχαγωγικών και Δημιουργικών Τεχνολογιών & Εφαρμογών, διοργάνωσε επιχειρηματική αποστολή με εθνικό περίπτερο στην διεθνή έκθεση «Game Connection Europe 201» με την υποστήριξη του Corallia και τη συνεργασία του αρμόδιου εθνικού φορέα Enterprise Greece.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο συντονισμός της ελληνικής αποστολής εντάσσεται στο πλάνο εξωστρέφειας του gi-Cluster, και ειδικότερα στο πλαίσιο της στρατηγικής σχέσης που έχει αναπτύξει με τη Γαλλία.

Στην έκθεση συμμετείχαν οι ελληνικές εταιρείες Eyelead Software, Lazyland, Paspartu, καθώς και το Corallia ως συντονιστής του gi-Cluster, εκπροσωπώντας όλη την εγχώρια βιομηχανία.

Τα ελληνικά βιντεοπαιχνίδια προσέλκυσαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών της έκθεσης, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο business match-making, με στόχο τη δικτύωση, την προσέλκυση στρατηγικών επενδύσεων και τη σύναψη εμπορικών συνεργασιών.

Οι εκπρόσωποι των εταιρειών είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο, να παρακολουθήσουν ομιλίες από αναγνωρισμένους επαγγελματίες του χώρου, καθώς και να συμμετάσχουν σε εκπαιδευτικά workshops.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην έκθεση ετησίως συμμετέχουν περισσότεροι από 2.700 εκπρόσωποι του κλάδου, από πάνω από 60 χώρες, ενώ «κλείνονται» περί τις 7.700 επιχειρηματικές συμφωνίες, αξίας άνω των 250.000 ευρώ η καθεμία κατά μέσο όρο.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.