,

Αποκαλυπτήρια του Xbox One X από τη Microsoft


Αποκαλυπτήρια του Xbox One X από τη Microsoft
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Στις 7 Νοεμβρίου πρόκειται να κυκλοφορήσει στη χώρα μας η νέα κονσόλα της Microsoft, AX (γνωστό με την κωδική ονομασία “Project Scorpio”), στην εκτιμώμενη λιανική τιμή των 499 ευρώ. Η παρουσίαση της νέας παιχνιδομηχανής έγινε κατά τη διάρκεια της έκθεσης Electronic Entertainment Expo με την Ελλάδα και την Κύπρο να ανήκουν στο πρώτο κύμα χωρών, στις οποίες θα γίνει διαθέσιμη.

Ο Φιλ Σπένσερ, επικεφαλής του τμήματος Xbox της Microsoft, υποστήριξε ότι πρόκειται για την πιο ισχυρή κονσόλα που έχει δημιουργηθεί ποτέ, αφού έχει τη δυνατότητα, εκτός άλλων, αναπαραγωγής παιχνιδιών σε ανάλυση 4K, ενώ το σύστημα τρέχει παιχνίδια σε 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps). Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η νέα κονσόλα είναι το μικρότερο σε μέγεθος Xbox που έχει δημιουργηθεί ποτέ, εντούτοις προσφέρει πολλές περισσότερες δυνατότητες σε σχέση με παλαιότερα μοντέλα.

Η Microsoft επισημαίνει τον αριθμό-«ρεκόρ» 42 παιχνιδιών, εκ των οποίων τα 22 είναι αποκλειστικές κυκλοφορίες για το Xbox One. Ο Σπένσερ ανακοίνωσε επίσης ότι το Xbox θα επεκτείνει την υποστήριξη στη βιβλιοθήκη του Xbox One παλαιότερων παιχνιδιών με 400 παλαιότερους τίτλους του Xbox 360, περιλαμβάνοντας επίσης αυθεντικούς κλασικούς που κυκλοφόρησαν για το πρώτο Xbox.

Κάνοντας την αρχή με το δημοφιλές «Crimson Skies». Αντίστοιχα, δημοφιλείς τίτλοι όπως τα «Gears of War 4», «Forza Horizon 3», «Minecraft», «Resident Evil 7», «Final Fantasy 15», «Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands», «Rocket League» και άλλα παιχνίδια, θα λάβουν δωρεάν αναβαθμίσεις, προκειμένου να αξιοποιήσουν πλήρως τη δύναμη του Xbox One X. Επίσης, μια πολύ μεγάλη λίστα παιχνιδιών θα έχει καλύτερη απόδοση (Xbox One X Enchanced), ενώ αρκετά από αυτά θα έχουν γίνει διαθέσιμα μέχρι την κυκλοφορία του Xbox One X.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.