,

Με σειρά γραμματοσήμων τιμούν το Game of Thrοnes τα Βρετανικά Ταχυδρομεία


Με σειρά γραμματοσήμων τιμούν το Game of Thrοnes τα Βρετανικά Ταχυδρομεία
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Η Νταενέρις Ταργκάρυεν, ο Τζον Σνόου και η ‘Αρια Σταρκ περιλαμβάνονται στους ήρωες της πετυχημένης αμερικανικής σειράς Game of Thrοnes που τιμώνται από τα Βρετανικά Ταχυδρομεία με την έκδοση σειράς 15 γραμματοσήμων.

Τα γραμματόσημα, που θα πωλούνται από τις 23 Ιανουαρίου, εκδόθηκαν για να “σηματοδοτήσουν τη μεγάλη βρετανική συνεισφορά στη σειρά” που προβάλλεται από το αμερικανικό δίκτυο ΗΒΟ και έχει αποσπάσει πολλές διακρίσεις.

Συνολικά 10 χαρακτήρες που παρουσιάζονται στους πρώτους επτά κύκλους της σειράς, μια διασκευή μυθιστορημάτων του Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν, θα απεικονίζονται στα γραμματόσημα, το καθένα από τα οποία κοστίζει 65 πένες (σχεδόν 73 λεπτά του ευρώ).

Με σειρά γραμματοσήμων τιμούν το Game of Thrοnes τα Βρετανικά Ταχυδρομεία

Την πλειονότητα των βασικών αυτών χαρακτήρων ερμήνευσαν βρετανοί ηθοποιοί, ενώ τα γυρίσματα της σειράς, της οποίας ο όγδοος κύκλος αναμένεται το 2019, έγιναν κυρίως στη Βόρεια Ιρλανδία.

Πέντε ακόμη γραμματόσημα απεικονίζουν τον Σιδερένιο Θρόνο, τον Βασιλιά της Νύχτας και τους Λευκούς περιπατητές, ανταρόλυκους, δράκους και γίγαντες.

«Όπως και η σειρά, έτσι και τα γραμματόσημα θα γίνουν πολύ δημοφιλή», προβλέπουν τα βρετανικά ταχυδρομεία στην ηλεκτρονική τους σελίδα, μέσω της οποίας δέχονται προπαραγγελίες για τα γραμματόσημα και συναφή προϊόντα αφιερωμένα στη σειρά, όπως μετάλλια και περιορισμένες εκδόσεις.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.