,

Πανελλήνιες 2017 – υπουργείο Παιδείας θέματα βιολογίας γενικής παιδείας


Αναρτήθηκαν τα μηχανογραφικά δελτία των πανελληνίων
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Με Βιoλογία Γενικής Παιδείας για τα ΓΕΛ συνεχίζονται σήμερα οι Πανελλήνιες 2017. Δείτε αναλυτικά όλα τα θέματα και τις απαντήσεις της βιολογίας γενικής παιδείας Πανελληνιών 2017 για τα ΓΕΛ στα dikaiologitika.gr

Συνεχίζονται σήμερα, Παρασκευή 16/06/2017 οι Πανελλήνιες 2017 με Βιολογία και κορυφώνεται η αγωνία για χιλιάδες υποψήφιους και τους οικείους τους. Οι υποψήφιοι θα διεκδικήσουν πάνω από 100.000 θέσεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Tα θέματα αναρτήθηκαν στις 10.00, πμ ενώ λίγο αργότερα τα dikaiologitika.gr θα δημοσιεύσουν τις προτεινόμενες απαντήσεις – λύσεις για τα θέματα της βιολογίας γενικής παιδείας.

 δείτε εδώ τα θέματα και τις απαντήσεις πανελληνίων για το μάθημα της βιολογίας γενικής παιδείας

Την Δευτέρα ολοκληρώνονται οι για τους υποψηφίους των ΓΕΛ με τα θέματα των μαθηματικών και στοιχεία στατιστικής (Γενικής Παιδείας) και την ιστορία επίσης Γενικής Παιδείας.

για τους υποψηφίους των Θετικών Σπουδών καθοριστικό αναμένεται να είναι το μάθημα της Φυσικής στις πανελλήνιες το οποίο θα διαδραματίσει σπουδαίο ρόλο για την πορεία των βάσεων 2017 στις δημοφιλείς πολυτεχνικές και ιατρικές σχολές.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι φέτος είχαμε μία… κακή διόρθωση των όσων συνέβησαν το 2016, όταν τα θέματα χαρακτηρίστηκαν ιδιαιτέρως εύκολα και υπήρξαν αντιδράσεις από τους διαβασμένους υποψηφίους.

Φέτος τα θέματα ήταν αρκετά πιο δύσκολα, αν και έγιναν προσπάθειες να χαρακτηριστούν ως διαβαθμισμένης δυσκολίες.

Με τα μέχρι τώρα στοιχεία, μπορούμε να εκτιμήσουμε ότι θα υπάρξει πτώση των βάσεων στις δημοφιλείς σχολές και ειδικά στην Ιατρική, το Πολυτεχνείο και τις Οικονομικές σχολές, αφού οι επιδόσεις των υποψηφίων αναμένεται να είναι χειρότερες από τις περσινές.

Βέβαια σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να μιλάμε για κάτι δεδομένο αφού οι βάσεις βρίσκονται σε εξάρτηση και με τις προτιμήσεις των μαθητών αλλά και με των αριθμό των εισακτέων σε μία σχολή.

Δειτε τις βασεις 2016

Υπολογίστε εύκολα τα μόριά σας, πατώντας εδω

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, ενόψει της έναρξης των Πανελληνίων 2017 για τα Ειδικά Μαθήματα, υπενθυμίζεται ότι οι εξετάσεις για τους υποψηφίους Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), οι οποίοι έχουν δηλώσει εξέταση προκειμένου να αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής στην επιλογή για εισαγωγή το τρέχον έτος σε σχολή ή τμήμα για το οποίο απαιτείται εξέταση. Οι Πανελλήνιες 2017 για τα ειδικά μαθήματα θα διενεργηθούν από 22 Ιουνίου μέχρι και 30 Ιουνίου, στα παρακάτω εξεταστικά κέντρα και με βάση το αναλυτικό πρόγραμμα εξετάσεων που έχει ανακοινωθεί

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.