,

Μετά την Black Friday, έρχεται η Cyber Week


Μετά την Black Friday, έρχεται η Cyber Week
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Η φρενίτιδα της Black Friday πέρασε και τώρα ακολουθεί η Cyber Monday για να «ικανοποιήσει» τους καταναλωτές οι οποίοι έχουν αδυναμία στο να ψωνίζουν μόνο μέσω διαδικτύου.

Η αφετηρία της είναι κοινή με εκείνη της Black Friday. Ξεκίνησε από τις ΗΠΑ, το 2005 και γίνεται τη Δευτέρα μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών, αλλά αφορά εκπτώσεις και προσφορές στα ηλεκτρονικά καταστήματα. Πάντως και στην περίπτωση της Cyber Monday οι έλληνες επιχειρηματίες βάζουν τη δική τους πινελιά αφού στη χώρα μας δεν θα διαρκέσει μόνο μια ημέρα αλλά μια εβδομάδα.

Η Cyber Week λοιπόν θα διαρκέσει από την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου έως την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου με εκπτώσεις στις online αγορές που ξεπερνούν το 60%.

O Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GR.EC.A.) διοργανώνει για τέταρτη συνεχή χρονιά την Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού. Πλήθος ελληνικών ηλεκτρονικών καταστημάτων θα παρέχει ελκυστικές προσφορές προς το καταναλωτικό κοινό, προτρέποντάς το να «βιώσει» την online αγοραστική εμπειρία.

Μάλιστα ο GR.EC.A. αναμένεται να δώσει στη δημοσιότητα επίσημη λίστα με τα ηλεκτρονικά καταστήματα που θα ενημερώσουν για τη συμμετοχή τους στην εβδομάδα με αξιόλογες προσφορές, οι οποίες έφτασαν έως και το 70% το 2016.

Στη περσινή λίστα συμμετείχαν μεγάλα brands όπως για παράδειγμα Plaisio, Folli Follie, Media Markt, MyShoe, Intersport, You, Viva, Travelplanet24, e-Shop, Pharmacy295, Maison Marasil, και πάρα πολλά άλλα ακόμα, ενώ σημαντική ήταν και η συμβολή των μηχανών σύγκρισης τιμών Skroutz.gr και BestPrice.gr στην προβολή των προσφορών.

Πέρυσι, σύμφωνα με στοιχεία που συγκέντρωσε ο GR.EC.A., υπερδιπλασιάστηκε -σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά- η συμμετοχή των ηλεκτρονικών καταστημάτων, τα οποία ξεπέρασαν στο σύνολο τα 250.

Υπήρξε, επίσης, ιδιαίτερα θετική αποδοχή από τους online καταναλωτές, αφού καταγράφηκε συγκριτική αύξηση του τζίρου κατά 69,59% την συγκεκριμένη εβδομάδα σε σχέση με την αντίστοιχη του 2015, καθώς και αύξηση κατά 28,17% σε σύγκριση με την προηγούμενη ημερολογιακά εβδομάδα (24 – 30 Νοεμβρίου).

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.