,

Έντεκα ελληνικές παραλίες στις 50 καλύτερες της Ευρώπης


Έντεκα καλύτερες ελληνικές παραλίες
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Τις 50 καλύτερες παραλίες της Ευρώπης ανέδειξε έρευνα των “Sunday Times” του Λονδίνου,έπειτα από έρευνα μεταξύ των αναγνωστών και καταγραφή των εντυπώσεων από τους χιλιάδες τουρίστες που επισκέπτονται κάθε χρόνο τις αγαπημένες τους παραλίες κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών τους διακοπών.

Έντεκα συνολικά ελληνικές παραλίες κατατάχθηκαν μεταξύ των καλύτερων της Ευρώπης και δύο εξ αυτών βρίσκονται στις Σποράδες,η μία στην Σκόπελο και η άλλη στην Σκιάθο.

Στην κορυφή όλων,ως πρώτη και καλύτερη,βρέθηκε η πανέμορφη παραλία Γλυφονέρι της Σκοπέλου. Ο δήμαρχος Σκοπέλου Χρήστος Βασιλούδης δήλωσε ότι “επιβραβεύεται η Σκόπελος για τις μοναδικές ομορφιές της,το καταπράσινο περιβάλλον της και τις υπέροχες παραλίες της,όπως η αμμουδιά “Αγιος Κωνσταντίνος” στο Γλυφονέρι που απέχει ελάχιστα από την Χωρα,έχει εύκολη πρόσβαση,διαθέτει πολύ καλές παροχές και είναι πανέμορφη.Ο κόσμος έμαθε για την Σκόπελο πολλά τα τελευταία χρόνια,ο επαγγελματισμός κυριαρχεί σε κάθε επίπεδο και συναλλαγή και ταινίες όπως το “Μamma mia” συνέβαλαν στην ευρύτερη προβολή και διαφήμιση της Σκοπέλου στο εξωτερικό”.

Οι έντεκα ελληνικές παραλίες που από τους επισκέπτες τους ψηφίσθηκαν μεταξύ των καλύτερων της Ευρώπης είναι:

Έντεκα ελληνικές παραλίες στις 50 καλύτερες της Ευρώπης
Γλυφονέρι (Σκόπελος)
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.