,

Οι χάρτινες σιλουέτες του @paperboyo


Οι χάρτινες σιλουέτες του @paperboyo
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Ο Rich McCor ταξιδεύει στη σφαίρα και μεταμορφώνει, δημιουργικά, κτίρια, γέφυρες, πινακίδες χρησιμοποιώντας φιγούρες που κόβει από χαρτί.

Τοποθετεί ένα μαύρο σχέδιο του μπροστά από την εικόνα, και μέσα από τον φακό της φωτογραφικής μηχανής του, η Tower Bridge στο Λονδίνο γίνεται εναέριο τραινάκι του λούνα παρκ. Ένα κτίριο σε κάποια πόλη του Καναδά εμφανίζεται σαν ένα ακορντεόν την ώρα που παίζει ο σολίστας του μουσικού οργάνου.

Οι χάρτινες σιλουέτες του @paperboyo

Δεν κάνει κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που κάνει η φαντασία μας όταν στεκόμαστε μπροστά σε μια θέα. Πόσες φορές δεν έχουμε συλλάβει τον εαυτό μας να «προσθέτει» σε αυτό που βλέπουμε;

Οι χάρτινες σιλουέτες του @paperboyo

Μιλώντας για τον εαυτό του, ο Ριτς λέει ότι «ζω στο Λονδίνο και περνάω τις περισσότερες μέρες μου κόβοντας με ψαλίδι φιγούρες από χαρτί και, μετά, τις φωτογραφίζω με φόντο διάφορα, σε όλον τον κόσμο. Θέλω να λέω ότι είμαι φωτογράφος. Όμως η αλήθεια είναι ότι άρχισα να υπηρετώ το δικό μου καλλιτεχνικό ύφος γιατί δεν ήμουν καλός φωτογράφος, οπότε μάλλον τείνω στο ότι είμαι καλλιτέχνης.»

Οι χάρτινες σιλουέτες του @paperboyo

Ο Rich, που είναι γνωστός ως @paperboyo, δεν χρησιμοποιεί μόνον αρχιτεκτονήματα ως φόντο στις φωτογραφίες των φιγούρων του, αλλά και φυσικά τοπία. Πρόσφατα, μάλιστα, εξέδωσε κι ένα βιβλίο με τα ταξίδια που κάνουν οι χάρτινες φιγούρες του στον κόσμο. Τίτλος του, «Around the World in Cut-Outs» (μας θυμίζει κάτι αυτό το «Ο γύρος του κόσμου σε…»

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.