,

Χαμός στο Μεσολόγγι – Γέμισε πτώματα κουταβιών


Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Χαμός στο Μεσολόγγι - Γέμισε πτώματα κουταβιών

Μία πολίτης κινητοποίησε τις Αρχές, όταν εντόπισε εφτά πτώματα κουταβιών που έφεραν τραύματα από όπλο. Καταγγελίες για αδράνεια των αρχών, τι απαντά η Αστυνομία. 

Γέμισε πτώματα μικρών κουταβιών η περιοχή Κλείσοβα Μεσολογγίου. Πρόκειται για δολοφονία, όπως όλα δείχνουν και σύμφωνα με το ιατρικό πόρισμα που δημοσιεύει ο ιστότοπος zoosos.gr. Οι αρχές δεν επενέβησαν άμεσα, όπως καταγγέλει πολίτης.

Τα πτώματα των κουταβιών εντοπίστηκαν στο χώρο της πρώην βιοτεχνίας “Μοτίβο” το πρωί της περασμένης Δευτέρας. 

Η φιλόζωη πολίτης Μαρία Μπίσσα, που τα βρήκε, κάλεσε τον κτηνίατρο Αλέξανδρο Παπανικολάου για να εξετάσει τα πτώματα, ο οποίος στη συνέχεια κατέθεσε την γνωμάτευσή του στο Αστυνομικό Τμήμα Μεσολογγίου. 

Χαμός στο Μεσολόγγι - Γέμισε πτώματα κουταβιών

Πολίτες καταγγέλουν στο zoosos.gr ότι στο Μεσολόγγι, Αστυνομία,Δήμος και Εισαγγελία αντιμετωπίζουν με αδιαφορία αντίστοιχα περιστατικά. 

Θυμίζουμε ότι ο βασανισμός, η κακοποίηση και η βάναυση μεταχείριση οποιουδήποτε ζώου τιμωρείται σύμφωνα με τον ν.4039/2012 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το ν.4235/2014. 

Η απάντηση της Αστυνομίας

Η Αστυνομία, μετά από τις μεγάλες διαστάσεις που έχει πάρει το θέμα, δήλωσε ότι διεξάγεται ενδελεχής έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη:

Χαμός στο Μεσολόγγι - Γέμισε πτώματα κουταβιών

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/koinonia