,

ΕΜΥ – Καιρός: Έκτακτο δελτίο με καταιγίδες, πυκνές χιονοπτώσεις, θυελλώδεις ανέμους


Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
ΕΜΥ - Καιρός: Έκτακτο δελτίο με καταιγίδες, πυκνές χιονοπτώσεις, θυελλώδεις ανέμους

ΕΜΥ – Καιρός: Νέα επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από σήμερα με κύρια χαρακτηριστικά τις καταιγίδες, τις πυκνές χιονοπτώσεις και τους θυελλώδεις ανέμους.

Νέα επιδείνωση του καιρού από την νύχτα της Τετάρτης ((14-2-18) προς την Πέμπτη (15-2-18) με κύρια χαρακτηριστικά:

Α) Τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες 

Β) Τις πυκνές χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά της ηπειρωτικής χώρας

Γ) Τους θυελλώδεις ανέμους

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:

Την Πέμπτη (15-2-18)

Α) Μέχρι το απόγευμα τα νησιά του Ιονίου και η Ήπειρος. Μέχρι το βράδυ η δυτική Στερεά και η δυτική Πελοπόννησος. Βαθμιαία η ανατολική Πελοπόννησος, η κεντρική και ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής), η Εύβοια, η Θεσσαλία, οι Σποράδες, οι Κυκλάδες και η Κρήτη. Από το μεσημέρι και η κεντρική Μακεδονία, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα και μέχρι τη νύχτα πιθανόν τα παραθαλάσσια της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.

Β) Πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της δυτικής ηπειρωτικής χώρας και βαθμιαία σε περιοχές της Ηπείρου, της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας, της Θεσσαλίας, και της δυτικής και κεντρικής Στερεάς (από 400 περίπου μέτρα)

Την Παρασκευή (16-2-18)

Α) Μέχρι τις πρωινές ώρες πιθανόν η κεντρική Μακεδόνία (κυριώς Πιερία και Ημαθία). Μέχρι το μεσημέρι πιθανόν η ανατολική Θεσσαλία, οι Σποράδες, η ανατολική Στερεά, η Εύβοια και οι Κυκλάδες. Κατά διαστήματα μέχρι τη νύχτα τα Δωδεκάνησα και πιθανόν η Κρήτη.

Β) Πυκνές χιονοπτώσεις πιθανόν να σημειωθούν το πρωί στα ορεινά – ημιορεινά της Ημαθίας, της Πιερίας, της Χαλκιδικής και της ανατολικής Θεσσαλίας. Μέχρι το μεσημέρι στα ορεινα της βόρειας Πελοπόννησου (κυρίως της Αχαίας από 800 μέτρα), της Ευρυτανίας και Φωκίδα (από 400-500 μέτρα) και της Φθιώτιδας (από 500-600 μέτρα).

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/koinonia