,

Το Μουσικό Στέκι Ιλίου γιορτάζει την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής


Το Μουσικό Στέκι Ιλίου γιορτάζει την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Οι εκδηλώσεις για τη 18η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής ξεκινούν από σήμερα (19/6) με το live των De profundis Quartet στο Πολιτιστικό κέντρο “Μελίνα Μερκούρη”. Οι De profundis Quartet είναι ένα σχήμα έντονα επηρεασμένο από τα προσωπικά ακούσματα των μελών του και προσεγγίζει τα Standards της Jazz με ανάλαφρη διάθεση και πολλές στιγμές έντονου αυτοσχεδιαστικού παιχνιδιού.

Τα μέλη του είναι ο Παναγιώτης Πιτσάκης στο άλτο σαξόφωνο, ο Νίκος Δημητρίτσης στο πιάνο, ο Νίκος Λιάσκος στο κοντραμπάσo και η Ευαγγελία Σταύρου στα τύμπανα, ενώ η Nora Anderson τους συνοδεύει με τη φωνή της σε ορισμένα κομμάτια. Πάρτε μία γεύση από την μπάντα και δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για τη συναυλία.

Την Τετάρτη (21/6) διοργανώνεται μια μεγάλη συναυλία για μουσικούς, ερμηνευτές, συγκροτήματα και μουσικά σύνολα που επιθυμούν να παρουσιάσουν και να ερμηνεύσουν την μουσική τους στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής. Για 6η χρονιά το Μουσικό Στέκι Ιλίου σε συνεργασία με την Διεύθυνση Πολιτισμού του Δήμου Ιλίου γιορτάζει στην Πλατεία Ελευθερίας, την Κεντρική Πλατεία Ιλίου από τις 18:00 έως 24:00.

Η είσοδος για τις συναυλίες που διοργανώνει το Μουσικό Στέκι Ιλίου είναι ελεύθερη και αξίζει να σημειωθεί πως όλοι οι καλλιτέχνες συμμετέχουν αφιλοκερδώς.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.