,

Δωρεάν μουσική για τους δημιουργούς βίντεο από το Facebook


Δωρεάν μουσική για τους δημιουργούς βίντεο από το Facebook
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Μια νέα υπηρεσία του Facebook παρέχει δωρεάν τραγούδια, μουσική και ηχητικά εφέ στους δημιουργούς βίντεο που σκοπεύουν να τα χρησιμοποιήσουν μόνο στις υπηρεσίες της πλατφόρμας του (Facebook, Instagram).

Η αλήθεια είναι ότι το σωστό soundtrack μπορεί να κάνει ένα βαρετό βίντεο ενδιαφέρον. Όμως, πριν ανεβάσετε κάθε βίντεο, το Facebook το ελέγχει για να δει τι περιεχόμενο περιέχει. Αν περιλαμβάνει ένα τραγούδι χωρίς άδεια, το μπλοκάρει άμεσα και σας «συμβουλεύσει» να βάλετε στη θέση του κάποιο κομμάτι το οποίο θα έχετε την άδεια να χρησιμοποιήσετε. Όλα τα τραγούδια που έχουν μέχρι στιγμής κυκλοφορήσει με τον έναν ή άλλο τρόπο (δηλαδή είτε σε φυσικό προϊόν είτε σε ψηφιακή μορφή) είναι απαγορευμένα για χρήση σε βίντεο χωρίς άδεια.

Έτσι, μετά από πολλά χρόνια συζητήσεων με τις δισκογραφικές εταιρείες, το Facebook λανσάσει ένα νέο εργαλείο που πραγματικά λύνει τα χέρια στους δημιουργούς βίντεο. Το Sound Collection διαθέτει χιλιάδες τραγούδια και ηχητικά εφέ που μπορείτε να ενσωματώσετε στις βίντεο δημιουργίες σας, είτε προορίζονται για το Facebook είτε για το Instagram (αλλά όχι για το YouTube). Από hip-hop και jazz μέχρι rock και country, το Sound Collection έχει τεράστιες δυνατότητες, αλλά ανεπαρκή ποικιλία σε πιο «διάσημα» τραγούδια, πράγμα που σίγουρα δεν θα αποτρέψει τους χρήστες από την παράνομη προσθήκη πιο γνώριμης μουσικής στα βίντεό τους.

Το Facebook έχει επενδύσει πολύ στην εκμετάλλευση της πλατφόρμας του για τη δημιουργία και το διαμοιρασμό original περιεχομένου. Πλέον, οι δημιουργοί μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτό το αρχείο, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούν για τα πνευματικά δικαιώματα ή την πληρωμή. Αυτό συμβαίνει επειδή το Facebook έχει αγοράσει τα δικαιώματα από τους συνθέτες και τους τραγουδοποιούς, ενώ όπως λέει, περισσότερα κομμάτια και εφέ θα προστεθούν στο μέλλον καθώς η συλλογή μεγαλώνει. Βρίσκεται επίσης σε συνεχείς συνομιλίες με τις μεγάλες δισκογραφικές για να μπορέσει να αγοράσει πνευματικά δικαιώματα και από πιο γνωστά τραγούδια.

Η βιβλιοθήκη με τα τραγούδια και τα ηχητικά εφέ υπάρχει διαθέσιμη δωρεάν εδώ.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.